υλικά για 2 άτομα
2 φιλέτα σολωμού
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
3 γεμάτες κουταλίες τυρί κρέμα (φιλαδέλφεια)
ψιλοκομμένος φρέσκος άνηθος και φρεσκοτριμμένο πιπερι.
εκτέλεση
ψήνουμε ή τηγανίζουμε τα φιλέτα.τα τοποθετούμε σε τηγανάκι σε χαμηλή φωτία και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος.μόλις η σαλτσούλα μας "χυλώσει" τα βγάζουμε απο τη φωτία και πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τον άνηθο.έτοιμο.
ωραίος ο σολωμός, αλλά σα γλώσσα c πλακί, δεν έχει!
ΑπάντησηΔιαγραφήπώς πήγε η εξεταστική βρε?
η γλωσσα c μαγειρεύτηκε τέλεια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπερασαμε!περασαμε!βαθμο θα ξερουμε εντός των ημερών.
τωρα μαριναρουμε τα μαθηματικα.ελπιζουμε στις 14/6 να καλομαγειρευτούν.
Καλώς σε βρήκα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε τούτα και με κείνα, πώς θα θα τα καταφερα να κάνω δίαιτα; Ποτέ των ποτών μου φαίνεται...
Μια παρόμοια συνταγή που κάνω αντί για σολωμό έχει φιλέτο γλώσσας και γίνεται πολύ νόστιμο το άτιμο....
Χαρηκα που συναντηθηκαμε!
μου μυριζει θαυμα γευσηηηηηηη
ΑπάντησηΔιαγραφήπωπω τι ηθελα κ την διαβασα την συνταγη και πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω:)