Κρύο τσάι και ευχάριστη μουσική (στραπατσάδα)

Μετά το ''μία απο τα ίδια'' meeting στην δουλεία μου,μόνο ένα τσαγάκι θα μπορούσε να με συνεφέρει στα λογικά μου και στα χαρούμενα μου και στα δροσερά μου.
έβαλα ένα κρύο τσαγάκι - λεμόνι,άνοιξα τον ανεμιστήρα και το ραδιόφωνο.Να σου το το ''echo beach".Έ;Πώς να μην ανασκουμπωθώ και να γίνω ξανά η κεφάτη Ελενίτσα;Γέμισα ενέργεια και καθόλου δεν χρειάστηκε να ''αράξω'' νωχελικά στον καναπέ για να μου φύγει η κούραση της εβδομάδας.Κι εκεί μέσα στη χαρά μου για το σαββατοκύριακο,ξαναθυμήθηκα ότι χρωστάω πολλές πολλές συνταγές.Και να 'μαι λοιπόν.Σας παρουσιάζω τη μοναδική στραπατσάδα ή καγίανας που ετοιμάζω αυτή τη στιγμή και για εμένα και τον Βαλάντη.Οι ντοματούλες μου βρίσκονταί στο τηγάνι και μοσχομυρίζουν.Σας παραθέτω τα υλικά σε περίπτωση που τις ορεχτήκατε.

Υλικά για 2 άτομα

3 ώριμες ξεφλουδισμένες  και ξεσποριασμένες (όσο γίνεται και αν θέλετε) ψιλοκκομένες ή τριμμένες στο ''ρεντέ'' ντομάτες
4 αυγά
2 πράσινες πιπερίες για τηγάνι ψιλοκομμένες
φέτα χοντροτριμμένη  (με το χέρι),όση θέλετε
λάδι και μπαχαρικά (αλάτι,πιπέρι,ρίγανη,βασιλικό, λίγη ζάχαρη- μειώνει την ξινή γεύση της ντομάτας)

Εκτέλεση

Βάζουμε τις ντομάτες  σε ένα τηγάνι με τις πιπεριές και τα μπαχαρικά και τις βράζουμε σε μέτρια φωτία μέχρι να ''πιούν'' τα υγρά τους.Στη συνέχεια ρίχνουμε το λαδάκι (εάν θέλουμε το ρίχνουμε και πιο νωρίς αλλά τότε οι ντοματούλες μας θα ''τσιρτσιρίζουνε'' ακόμη πιο πολύ!!!!!) και μετά τα αυγά μας (χτυπημένα ή τα σπάμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε απαλά εκεί μέσα).Ανακτεύουμε καλά καλά μέχρι να ψηθεί το αυγό,ρίχνουμε και την τριμμένη φέτα και τελειώσαμε.