ένας χρόνος

Ένας χρόνος περίπου πέρασε απο τον τελευταίο διαγωνισμό των TGI Friday's σε συνεργασία με τα greek food blogs.Ένας χρόνος πέρασε και απο το τελευταίο μου post.Τα "γιατί και πώς" δεν έχουν σημασία.Κι εγώ και ο Νώντας ήμασταν ασυνεπείς.Φέτος είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα γράψουμε αρκετές συνταγές στο έρημο και αραχνιασμένο blog μας.
 Στο θέμα μας τώρα.Σας γράφω για να σας ενημερώσω για δύο θέματα.

1ον: Για το νέο διαγωνισμό των TGI Friday's σε συνεργασία με τα greek food blogs, με θέμα το living well.Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: http://greekfoodblogs.com/node/111279.
Οι κατσαρόλες και τα ταψιά μου είναι έτοιμα για μαγειρέματα και ανυπομονώ να δω, τι ψάρια θα πιάσω φέτος.

2ον:Για ένα απο τα μαθήματα που διοργανώνει το HarvardX.Το

Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science.

Έγω ήδη γράφτηκα και περιμένω τα μαθήματα.
 Πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.edx.org/course/harvard-university/spu27x/science-cooking-haute-cuisine/639.
Κάντε όμως και μια βόλτα στο https://www.edx.org, έχει τόσο ενδιαφέρον πράγματα.

Παρακάτω σας έχω φωτογραφίες απο τα τόσο ωραία πιάτα που φάγαμε στα TGIF στην εκδήλωση που κάνανε για να μας πληροφορήσουν για το νέο διαγωνισμό.

Δυστυχώς ο blogger δεν ανεβάζει τις φωτογραφίες μου και δεν μπορώ να καταλάβω και το λόγο!!!Το ψάχνω και θα επανέρθω απο Σαββατοκύριακο.
Μέχρι τότε μαντέψτε τι θα μπορούσα να έχω φάει.Ρίξτε μια ματιά και στο  menu των TGIF: http://www.fridays.gr/menu για βοήθεια.

Τα ξαναλέμε λοιπόν.Μέχρι τότε καλή όρεξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια: