υλικά
1 πακέτο ταλιατέλες
7 φέτες ζαμπον ψιλοκομμένο
150 - 200 gr. έμενταλ τριμμένο
150 - 200 gr. γραβιέρα τριμμένη
1 κρέμα γάλακτος
βούτυρο ή μαργαρίνη
εκτέλεση
Βράζουμε τις ταλιατέλες (αλ τε ντε) και στρώνουμε τις μισές σε ένα βουτυρωμένο pyrex.
Απλώνουμε απο επάνω το ζαμπον και τη μισή ποσότητα απο τα τυρία.Στη συνέχεια στρώνουμε απο επάνω τις υπόλοιπες ταλιατέλες και ρίχνουμε τα υπόλοιπα τυρία.Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος,ρίχνουμε λιγο πιπεράκι και είμαστε έτοιμοι για φούρνο.Στους 180 μέχρι να ροδίσει καλά το τυράκι και καλή όρεξη.
Φιλάκια,χρυσά μου!!!
1 σχόλιο:
7 φέτες ζαμπόν????
Δημοσίευση σχολίου