T.G.I. Friday's

SPAM MAIL!!! (άλλη μία γαύρο παρακαλώ!!!=γαύρος σαγανάκι)

 Πόσο καταστροφικό μπορεί να είναι ένα spam mail;Πόσα χρόνια απο τη ζωή του χάνει κανείς,αν μπλέξει με spam mail;Ας τα πάρουμε ένα-ένα.
Καταρχήν, να ζητήσω συγνώμη απο όσους έλαβαν το mail αυτό (ναι!ναι! αυτό με ποδοσφαιρικό θέμα και τις πολύ καλές τιμές για viagra!).Δεν έφτεγα εγώ.Αδίσταχτοι hackers, κρούσεψαν το mail μου και η υπερπροστατευτική google,το μπλόκαρε προσωρινά για να μην έχουμε χειρότερα.Τα χειρότερα;Θα μπορούσε να μου διαγράψει το λογαριασμό!!!
Να προσπαθήσω τώρα,να απαντήσω στα δύο  ερωτήματα που έθεσα αρχικά ,μετά τα νέα δεδομένα που εισήχθησαν-μπλοκάρισμα και κατάργηση λογαριασμού!!!
Για το πρώτο έχω να πώ οτι η καταστροφή είναι μεγάλη.Για λίγο καιρό ή και για πάντα (ανάλογα με τα κέφια της google) το blog σου δεν λειτουργεί.Το πανεπιστήμιο και να θέλει να σου πεί ότι πέρασες δεν μπορεί, ή μάλλον εσύ δεν το μαθαίνεις*.Η εταιρεία που σε θέλει για δουλεία,δεν μπορεί να σου στείλει mail,αλλά κι εσύ δεν ξέρεις ότι σε θέλουνε για να του στείλεις το νέο σου e-mail!Και να μη μιλήσω για φίλους και γνωστούς που δεν μπορείς να βρείς το mail τους και σου γράφουν,σου γράφουν,αλλά απάντηση δεν πέρνουν!!! και σου κρεμάνε τη ταμπέλα του ψιλομύτη!!!
Για το δεύτερο ερώτημα έχω να πω ότι χάνεις απο λίγα λεπτά εώς πολλά χρόνια.
Λίγα λεπτά εάν το μπλόκο της google είναι προσωρινό και πολλά χρόνια έαν χρειαστεί να ενημερώσεις όλους αυτούς που έχουνε το  mail σου,πώς τώρα πιά έχεις ένα καινούριο!!!Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Και περνάμε στην αγαπημένη μας ψαρίλα,με μια πολύ εύκολη,πεντανόστιμη και εγγυημένης επιτυχίας συνταγή γαύρου!!!

Το επόμενο post θα έχει γλυκάκι!!!

*και να μην το ξεχάσω,το εαπ με βρήκε και μου πε, ότι πέρασα και τα 2 μαθήματά μου!



Γαύρος σαγανάκι

υλικά

μισό κιλό καθαρισμένο γαύρο
3 πιπεριές γλυκές (πράσινες,κόκκινες)
1 καυτερή πιπεριά (προαορετικά)
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
1 ντομάτα ψιλοκομμένη (εάν σας είναι εύκολο βγάλτε τα σπόρια και την φλούδα)
μισό φλυτζάνι κρασί λευκό
λάδι,αλάτι,πιπέρι,μουστάρδα (σε σκόνη ή έτοιμη),άνηθος, ρίγανη,λίγο χυμό λεμόνι


εκτέλεση

απλώστε όμορφα όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι,προσθέστε λίγο νερό και αφήστε τα να βράσουνε για κανένα τεταρτάκι.Καλή όρεξη!

1 σχόλιο:

Thomi Manolopoulou είπε...

αλλο κακο να μη σε βρει:)