Πάει καιρός τώρα Νο2 (αυγά με σπανάκι)

Ας γράψω λοιπόν για το Νο2 "άρθρο" που ήθελα να γράψω.Άκουσα λοιπόν μια είδηση στο ραδιόφωνο που πολύ με δίχασε. Τα νέα λοιπόν είχαν ώς εξής "Τα wi-fi "αρρωσταίνουν" τα δέντρα".Τώρα τι να πείς; Είναι κρίμα κάτι που χρησιμοποιώ εγώ να σκοτώνει κάτι που δεν ενοχλεί κανένα.Τα δένδρα μόνο καλό μας κάνουνε.Δε γνωρίζω να βλάπτουν κάπου.Απο την άλλη, πόσα χρόνια έχουν που μπήκαν τα wi fi στη ζωή μας; Πότε πρόλαβαν και κάνανε σωστές έρευνες;Τελοσπάντων.Πολύ με δίχασε αυτή η είδηση.Μου αρέσει πολύ οτιδήποτε τεχνολογικό και επίσης λατρεύω τη φύση.Τι να πώ;Δεν ξέρω άκομη.Εαν αποφανθώ θα σας το πώ.

Και ξεπερνώντας έτσι εύκολα τους βαθυστοχασμούς μου,θα σας δώσω μια εύκολη συνταγή για ένα πολύ ωραίο gourmet πρωινό.

υλικά  για 2 άτομα

500γραμμ σπανάκι ψιλοκομμένο
4 αυγά
παρμεζάνα τριμμένη
τυρί κρέμα
λάδι,βούτυρο,αλάτι και πιπέρι.

εκτέλεση



Σωτάρουμε το σπανάκι σε λίγο βουτυράκι

Μόλις σωθούν τα πολλά νεράκια του,το τοποθετούμε σε πιάτο και το χωρίζουμε σε δύο μέρη



Απλώνουμε πάνω απο το σπανάκι λίγο τυρί κρέμα (μπορεί να απλωθεί και καλύτερα απ' ότι στη φωτογραφία)




Στη συνέχεια τηγανίζουμε τα αυγουλάκια μας και τα προσθέτουμε πάνω απο το σπανάκι




Γαρνίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα

Ότι πρέπει για ένα κυριακάτικο πρωινό.


3 σχόλια:

thomi Manolopoulou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
thomi είπε...

να σε πω?????
δεν μπορουμε να τα κανουμε και ολα ομελετα για μεγαλυτερη ευκολια?

lena είπε...

σαφώς μπορούμε να τα κάνουμε και ομελέτα.
καλή όρεξη!!!!